BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 6, 2009

~ Yahudi Laknatullah semakin rancak ?~



Assalamualaikum para blogger yg mengunjungi blog ana..afwan kasir atas kesibukan diri ini sehingga tiada masa untuk menulis post baru tp ana tidak lupa utk mengunjungi blog ana utk mengetahui jika ada sebarang masukan ke atas blog.

Alhamdulillah..ana baru sahaja selesai paper PB bahasa arab asas 1 pada pagi tadi..mmg penat juga nak menghafal فعل مضي, فعل الامر, فعل مضارع semua tu sbb ana tiada asas arab..tp ana yakin dengan niat yang betol Allah akan permudahkan urusan kita :)

Pada belah petangnya pula, ana dan sahabat ana (semua kenal kan? hehe ) membaca email yang mengingatkan ana kepada saudara Islam kita di seluruh dunia yang ditindas oleh Yahudi laknatullah...

Mana tidaknya pelbagai cara yang dirancang dan telah pon dijalankan oleh mereka untuk menghapuskan umat islam..jika sebelum ini bg yang mengikuti blog ana, ana telah menulis beberapa cara yahudi melancarkan perang pemikiran dalam pemikiran umat ISLAM.dari dahulu sehingga sekarang tidak pernah berhenti untuk memikirkan cara yang paling halus untuk meruntuhkan aqidah umat islam secara sedar atau tidak sedar..

dari rancangan di media yang penuh dengan hiburan yang lagha sehingga timbul pula permainan video dan pakaian,kasut yang menghina kalimah Allah...Melihat keadaan ini, timbulkan semangat yg dh lama x membara ni untuk BANGKIT bersama barisan ikhwah wa akhowat kita..i'Allah

disini ana nak berkongsi gambar permainan tersebut kerana ana rasa amat bermanfaat untuk semua..i'Allah

Guitar Heroes iii : Lagends of Rock
  • Game ini dibangunkan leh syarikat Neversoft dan dikeluarkan oleh Activision dan RedOctane. Neversoft adalah sebuah syarikat pembangunan video game yang berpangkalan di A.S.
Geram tengok Yahudi memperkotak-katikkan kalimah Allah ..ini pula cover permainan video Guitar Heroes iii...

kalau diperhatikan dengan teliti gabungan iii dengan huruf o menunjukkan kalimah Allah..betapa liciknya yahudi menggunakan cara keji yang begitu halus memesongkan aqidah umat Islam..

Tanpa kita sedari kita telah terpedaya dengan rancangan mereka. Mereka sentiasa memikirkan cara untuk menjatuhkan kt..tp mengapa kt jua tidak seperti mereka memikirkan cara untuk menegakkan agama Islam? Mengapa kita masih lg tidak bergerak menyebarkan dakwah? Mengapa kita masih lagi beralasan itu dan ini? Tidak sayangkah anda kepada Islam? Sedih memikirkan masalah-masalah yang melanda umat sekarang...

  • ini pula bukti kalimah suci yang diletakkan di toilet bowl... :(

  • baju yang dipakai menunjukkan penghinaan terhadap islam..


  • betapa teruknya yahudi meletakkan kalimah Allah dikasut..tempat berpijaknya قدم (tapak kaki)..
Tetapi kita?? Apakah tindakan kita? Lihatlah wahai saudaraku...


Inikah yang dikatakan umat akhir zaman..seperti buih dilautan?? Semoga kita dalam kalangan ikhwah wa akhowat yang teguh (thabat) di jalan dakwah fisabilillah yang masih meneruskan rantai perjuangan Murobbi Teragung, Rasulullah SAW..Amin

  • "Dan sungguh engkau (Muhammad) akan mendapati mereka (org2 yahudi) manusia yang paling tamak akan kehidupan (dunia), bahkan (lebih tamak) dari org2 musyrik. Masing-masing dari mereka ingin diberi umur seribu tahun, padahal umur panjang itu tidak akan menjauhkan mereka dari azab. Dan Allah Maha melihat apa yang mereka kerjakan " . (2:96)
WA